Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Home

Het gaat goed

Maak mee het verschil

Hoe werkt Triodos Bank?
Triodos Bank in één minuut

Welkom bij de bank waar het goed gaat met uw geld

  • Transparant - De enige bank in België die transparant bankiert: u ziet precies welke duurzame ondernemers we met uw geld financieren.
  • Onafhankelijk - Triodos Bank is bewust niet-beursgenoteerd. Zo is er minder druk om kortetermijnwinsten te realiseren.
  • Solide - De voorbije 5 jaar groeide de bank gemiddeld met 20%. Vandaag hebben we 65.000 klanten in België en 517.000 in Europa.

Uw geld kan een verschil maken

Wist u dat de keuze voor uw bank vandaag een impact heeft op de samenleving van morgen?

Maak mee het verschil

Maak mee het verschil

Bent u ervan overtuigd dat het ook anders kan? Duurzamer, doordachter, eerlijker, met respect voor elkaar en de natuur. Wilt u ook actief bijdragen aan positieve veranderingen?

Met Triodos Bank kiest u voor een verantwoorde manier van bankieren. Uw geld rendeert in toekomstgerichte bedrijven en organisaties die een verschil maken: sociaal, cultureel en voor het milieu. Dat is goed voor u en het heeft een positieve impact op de samenleving. 

Ontdek wat we bieden

Waarom uw geld toevertrouwen aan Triodos Bank?

Als klant van Triodos Bank draagt u altijd bij aan een duurzame samenleving. Of u nu spaart of belegt:

  • Sparen : u neemt geen risico. U geniet van een rente en met uw geld financieren we enkel lokale en toekomstgerichte ondernemers.
  • Beleggen : u neemt een risico. De waarde van uw investering kan stijgen of dalen. U stimuleert actief duurzame beleidsbeslissingen van beursgenoteerde bedrijven.

Wannes Heirweg

Heeft u vragen?

We helpen u graag van maandag tot vrijdag, van 9 u. tot 17 u.