Aller directement àNavigation, Effectuer une recherche ou lecontenu

De Hoogstraat
Nous avons également financé
De Gouden Leeuw De Gouden Leeuw Soins de santé
De Hondspol De Hondspol Soins de santé
De Mik De Mik Soins de santé
De Oordhoeve De Oordhoeve Soins de santé

De Hoogstraat

Soins de santé (Social)

Wie moet leren leven met lichamelijke beperkingen, zoekt hulp bij behandelaars met kennis van zaken, met oog voor persoonlijke zorgen en wensen en met de meest vooruitstrevende mogelijkheden voor een doeltreffende revalidatie.

De professionals van De Hoogstraat Revalidatie hebben dat in huis. Zij helpen jong en oud door adequate informatie, doelgerichte behandeling, passende training en slimme aanpassingen langs de kortste weg naar een zo groot mogelijke zelfredzaamheid.

De Hoogstraat Revalidatie werkt samen met een aantal universiteiten aan nieuwe kennis en de toepassing daarvan in vernieuwende zorgprogramma’s. Daardoor worden de professionals van De Hoogstraat Revalidatie gezien als voorlopers in hun vakgebied.

Hun expertise kan op veel plaatsen geleverd worden. Dat kan thuis zijn, op school, in het ziekenhuis, het revalidatiecentrum of het verpleeghuis. Steeds wordt gezocht naar de meest passende omgeving voor het optimale resultaat.

Het revalidatiecentrum is mede door Triodos Bank gefinancierd. Het centrum voldoet nu aan moderne eisen zoals gastvrij, transparant met een scherp oog voor privacy, duurzaamheid en hoogwaardige technologie.

http://www.dehoogstraat.nl

Soins de santé

La santé, physique et mentale, conditionne la qualité de vie. C’est pourquoi la Banque Triodos finance de nombreuses organisations, institutions et entreprises proposant des soins de santé de qualité. Parmi elles, des cliniques, des centres de revalidation, des maisons médicales ou des institutions de soins pour personnes âgées.

Adresse :
Rembrandtkade 10
3583TM
Utrecht
Nederland