Aller directement àNavigation, Effectuer une recherche ou lecontenu

Villa Boerebont
Nous avons également financé
USVA USVA Soins de santé
V.O.F. Buiten V.O.F. Buiten Soins de santé
Villa Hooghe Heide Villa Hooghe Heide Soins de santé
Vreedenhoff Vreedenhoff Soins de santé

Villa Boerebont

Soins de santé (Social)

Villa Boerebont is een jeugdhulporganisatie die zich inzet voor jongeren die door diverse omstandigheden tussen wal en schip terecht zijn gekomen. Ze zijn hierdoor (nog) niet in staat hun plek te vinden in de maatschappij.

Ieder mens wordt geboren met kwaliteiten en talenten, echter niet ieder kind of jongere krijgt de kans deze optimaal tot ontwikkeling te laten komen. Dit kan zijn door tal van oorzaken en problemen. Soms gelegen in de problematiek van de jongere, soms in die van zijn leefomgeving, soms door een combinatie hiervan. Bij Villa Boerebont biedt een plek waar jongeren hun kansen, krachten en kwaliteiten optimaal kunnen ontwikkelen. De basis hiervoor ligt in een prettige, veilige, geborgen en stabiele woonomgeving, begeleiding vanuit nabijheid en een zinvolle dag invulling.
De villa biedt zorg, zo normaal als mogelijk en zo speciaal als nodig, net zo lang de jongere er klaar voor is zijn of haar plek in de maatschappij te betreden.

http://villaboerebont.nl/

Soins de santé

La santé, physique et mentale, conditionne la qualité de vie. C’est pourquoi la Banque Triodos finance de nombreuses organisations, institutions et entreprises proposant des soins de santé de qualité. Parmi elles, des cliniques, des centres de revalidation, des maisons médicales ou des institutions de soins pour personnes âgées.

Adresse :
Frankenthalerstraat 14
4816 KA
Breda
Nederland