Aller directement àNavigation, Effectuer une recherche ou lecontenu

Driestroomhuis De Till
Nous avons également financé
De Zeeuwse Zorgtuinen De Zeeuwse Zorgtuinen Soins de santé
Driestroomhuis Arnhem Driestroomhuis Arnhem Soins de santé

Driestroomhuis De Till

Soins de santé (Social)

Driestroomhuis De Till is het gezinshuis van Rene en Anne van Dijk. Zij bieden een thuis aan kinderen die door omstandigheden niet meer in het ouderlijk huis kunnen wonen en hebben zich gespecialiseerd in de opvang van kinderen met complex trauma en hechtingsproblematiek.

De Till werkt met de Basic Trust-methode, een evidence-basedmethodiek die is ontwikkeld om het beschadigde basisvertrouwen van deze kinderen te herstellen.

De naam De Till verwijst naar een til, een warm nest waar in en uit gevlogen kan worden naar behoefte. In het Groningse, waar Rene en Anne vandaan komen, is een Til tevens een stenen brug; een stabiele verbinding naar de toekomst die zij voor de kinderen willen zijn.

Soins de santé

La santé, physique et mentale, conditionne la qualité de vie. C’est pourquoi la Banque Triodos finance de nombreuses organisations, institutions et entreprises proposant des soins de santé de qualité. Parmi elles, des cliniques, des centres de revalidation, des maisons médicales ou des institutions de soins pour personnes âgées.

Adresse :
Bronkhorstweg 19
5363TW
Velp
Nederland