Aller directement àNavigation, Effectuer une recherche ou lecontenu

Molinos de Viento
Nous avons également financé

Molinos de Viento

Éducation (Culture)

Begonnen in 1980 als een kleine Spaanse boekhandel is Molinos de Viento in Amsterdam uitgegroeid tot een instituut voor de Spaanse taal en cultuur.

Molinos de Viento is gespecialiseerd in het lesgeven van Spaans aan Nederlanders en biedt cursussen aan op ieder niveau. De docenten zijn ‘native speakers ‘uit Spanje en Zuid-Amerika. De lessen zijn gezellig en praktijkgericht. Na een basiscursus kun je bijvoorbeeld jezelf in het Spaans voorstellen en een gesprekje voeren.

Spaans leren is nog leuker als je het combineert met culturele activiteiten. Daarom organiseert Molinos de Viento regelmatig filmavonden, paella kooklessen en Spaanse karaokemiddagen. En in de boekhandel vind je niet alleen het lesmateriaal, maar ook allerlei Spaanse boeken. Voor de beginners Spaanse kinderboeken en strips zoals Tintín (Kuifje) en Astérix, voor de gevorderde cursisten Spaanse literatuur.

http://www.molinosdeviento.nl

Éducation

L’éducation conditionne le développement humain et le progrès. Chacun a droit à une formation de qualité, tout au long de sa vie. C’est pourquoi la Banque Triodos finance différents types d’enseignement et de formation : écoles, centres de formations ou de conférences, notamment. En ce qui concerne les écoles, nous accordons une attention toute particulière au projet pédagogique.

Adresse :
Utrechtsedwarsstraat 13
1017WB
Amsterdam
Nederland