Il Sogno

Amsterdam, Nederlandil-sogno.nl/
Banque Triodos Pays-Bas
SecteurAlimentation naturelle

Description disponible uniquement en néerlandais.

Il Sogno is in Amsterdam gevestigd vlakbij de Nieuwmarkt en op het wooneiland van Amsterdam IJburg. Deze kruising tussen een winkel en restaurant biedt klanten een allround Italië-belevenis. Anders gezegd, het is een ongedwongen hedendaags concept. Hier kom je voor al het goede dat Italië te bieden heeft.


Ze hebben echt van alles. Van Italiaanse zoetwaren, wijnen, olijfolie, schepijs, heerlijk versgebakken brood, focaccia tot de in de steenoven gebakken pizza's. Il Sogno werkt zoveel mogelijk met dagverse producten. Dat betekent onbewerkt, zonder toevoegingen en waar mogelijk biologisch.


's Ochtends gaan de deuren open voor versgebakken brood uit de eigen steenoven en serveren ze een heerlijk ontbijt met goede koffie. De hele middag door kun je bij Il Sogno terecht voor lekkere broodjes, vers belegd. 's Avonds eet je hier een echte pizza onder het genot van een Italiaanse film. Il Sogno heeft ook een assortiment aan Italiaanse designer tassen en modeaccessoires, boeken en cadeauartikelen.