Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Externe controle

 

Triodos Bank is een internationale bank gevestigd in Zeist, Nederland met vestigingen in België, Spanje, Groot-Brittannië en Duitsland.
De activiteiten van Triodos Bank en de informatie die zij publiceert, maken onderwerp uit van verschillende externe en onafhankelijke controles:

  1. Triodos Bank nv is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten en De Nederlandsche Bank en, voor België, bij de Nationale Bank van België.
  2. Triodos Bank is lid van de Belgische Vereniging van Banken en heeft de ‘Gedragscode van de Belgische Vereniging van Banken’ onderschreven. Dit Charter bevat de regels die de banken volgen in hun relatie met particuliere cliënten. Voor meer informatie kunt u terecht op www.goedebankrelatie.be
  3. Het financiële jaarverslag wordt gecontroleerd door het internationale audit-bureau KPMG;
  4. Het sociale en milieuverslag worden gecontroleerd door SGS;
  5. Voor de kwaliteit van haar ecologisch beleid verkreeg Triodos Bank een certificaat ISO 14001 (controle SGS) en in België het label “Ecodynamische onderneming” uitgereikt door het Brusselse Gewest (BIM).

Contact

Eve Jadinon

Contacteer ons

Neem contact op met onze medewerkers van Customer Services op het nummer 02 548 28 51, van maandag tot vrijdag, van 9 u. tot 17 u.