Beleggen via een Triodos Impact Portfolio

 • Alles begint met een goed gesprek

  Wilt u beginnen met duurzaam beleggen via een Triodos Impact Portfolio? Bel ons dan even op 02 548 28 51. Want alles begint met een goed gesprek. Een van onze medewerkers zal daarom aandachtig luisteren naar uw noden en wensen. Stel gerust al uw vragen over vermogensbeheer en onze visie op beleggen. Helemaal vrijblijvend uiteraard.

  Hebt u liever een echt gesprek onder vier ogen? Zo kunt u het beheer van uw vermogen in alle discretie bespreken. Onze enthousiaste medewerkers in de Triodos-kantoren in Gent of Brussel staan altijd klaar om op al uw vragen te antwoorden.

 • Samen bepalen wij uw visie op beleggen

  Bent u overtuigd van onze dienstverlening via het Triodos Impact Portfolio? Dan volgt de volgende stap: het bepalen van uw beleggersprofiel. Hierbij leggen we vast wat voor belegger u bent. We houden onder andere rekening met uw doelstellingen, uw financiële situatie, uw kennis en ervaring over beleggingen. Op basis van uw antwoorden wordt uw beleggersprofiel bepaald: behoudend, defensief, neutraal, dynamisch of offensief. Zo zijn we zeker dat we uw geld investeren volgens uw persoonlijke visie en waarden.

 • Wij beleggen op basis van uw profiel

  Eenmaal wij uw visie hebben vastgelegd in een beleggersprofiel, kunnen we overgaan tot het samenstellen van uw portefeuille. Voor elk profiel werd een modelportefeuille ontwikkeld die verspreid is over aandelen, obligaties en alternatieve beleggingen. De spreiding tussen de verschillende activaklassen is samengesteld op basis van uw beleggersprofiel. Een behoudend profiel zal bijvoorbeeld hoofdzakelijk beleggen in obligaties, terwijl een offensief profiel de voorkeur zal geven aan aandelen.

 • Uw Triodos Impact Portfolio is open

  Het enige wat u nog hoeft te doen, is een bedrag overschrijven naar uw nieuwe lopende rekening.

  U kunt blijven rekenen op de expertise van Triodos Bank. De fondsen van uw Triodos Impact Portfolio worden actief beheerd door Triodos Investment Management (TIM). Maandelijks evalueert TIM de economische ontwikkelingen en de verschillende aspecten van de financiële markten. Triodos Bank houdt rekening met die analyses en past uw Triodos Impact Portfolio aan in lijn met uw beleggersprofiel. U wordt elk kwartaal geïnformeerd over de marktactualiteit en de stand van zaken van uw portefeuille.

  Zo weet u perfect waar uw geld naartoe gaat en draagt u actief bij tot de positieve verandering in de wereld.