Beleggen via een Triodos Impact Portfolio

 • Alles begint met een goed gesprek

  Wil je beginnen met duurzaam beleggen via een Triodos Impact Portfolio? Bel ons dan even op 02 548 28 00 (van 09.00 tot 13.00). Want alles begint met een goed gesprek. Een van onze medewerkers zal daarom aandachtig luisteren naar jouw noden en wensen. Stel gerust al je vragen over vermogensbeheer en onze visie op beleggen. Helemaal vrijblijvend uiteraard.

  Liever een gesprek onder vier ogen? Zo kan je het beheer van je vermogen in alle discretie bespreken. Onze enthousiaste medewerkers in de Triodos-kantoren in Gent of Brussel staan altijd klaar om op al je vragen te antwoorden.

 • Samen bepalen wij jouw visie op beleggen

  Ben je overtuigd van onze dienstverlening via het Triodos Impact Portfolio? Dan volgt de volgende stap: het bepalen van jouw beleggersprofiel. Hierbij leggen we vast wat voor belegger jij bent. We houden onder andere rekening met je doelstellingen, je financiële situatie, je kennis en ervaring over beleggingen. Op basis van je antwoorden wordt jouw beleggersprofiel bepaald: behoudend, defensief, neutraal, dynamisch of offensief. Zo zijn we zeker dat we jouw geld investeren volgens je persoonlijke visie en waarden.

 • Wij beleggen op basis van je profiel

  Eenmaal wij je visie hebben vastgelegd in een beleggersprofiel, kunnen we overgaan tot het samenstellen van jouw portefeuille. Voor elk profiel werd een modelportefeuille ontwikkeld die verspreid is over aandelen, obligaties en alternatieve beleggingen. De spreiding tussen de verschillende activaklassen is samengesteld op basis van je beleggersprofiel. Een behoudend profiel zal bijvoorbeeld hoofdzakelijk beleggen in obligaties, terwijl een offensief profiel de voorkeur zal geven aan aandelen.

 • Jouw Triodos Impact Portfolio is open

  Het enige wat je nog te doen staat, is een bedrag overschrijven naar je nieuwe lopende rekening.

  Je kunt blijven rekenen op de expertise van Triodos Bank. De fondsen van je Triodos Impact Portfolio worden actief beheerd door Triodos Investment Management (TIM). Maandelijks evalueert TIM de economische ontwikkelingen en de verschillende aspecten van de financiële markten. Triodos Bank houdt rekening met die analyses en past je Triodos Impact Portfolio aan in lijn met je beleggersprofiel. Je wordt elk kwartaal geïnformeerd over de marktontwikkelingen en de stand van zaken van je portefeuille.

  Zo weet je perfect waar je geld naartoe gaat en draag je actief bij tot positieve verandering in de wereld.