Een beheerscontract discretionair vermogensbeheer opstellen

 • Wij luisteren

  De eerste stap is een volkomen vrijblijvend gesprek. Misschien weet je precies wat je wilt vragen? Of net niet? Het maakt niet uit. Het belangrijkste is dat wij luisteren naar jouw verhaal. En dat jij de juiste antwoorden krijgt. Want bij private banking draait alles om vertrouwen.

 • Jouw visie, de basis van het contract

  Uiteraard gaan we niet zomaar over tot het opstellen van een contract voor discretionair beheer. Eerst moeten we zeker zijn dat we jouw beleggingsdoelstellingen goed begrijpen. Het gaat immers om de toekomst van jouw vermogen. Pas als we perfect weten wat je wilt, stellen we samen het beheerscontract op. Dit legt jouw persoonlijke beleggingskader vast, op maat van jouw wensen en verwachtingen.

 • Je beheerder belegt voor jou

  Tijd om je vermogen aan het werk te zetten! Nu we je persoonlijke waarden en toekomstplannen kennen en in het contract hebben vastgelegd, investeert je private banker je vermogen rechtstreeks in duurzame aandelen, bedrijfs- en/of staatsobligaties.

 • Je blijft altijd en overal op de hoogte

  Je blijft op de hoogte van de evolutie van je vermogen. Daarom krijg je regelmatig een gedetailleerd overzicht van je beleggingsportefeuille. Minstens één maal per jaar bespreken we je beleggingsportefeuille en vermogenssituatie. Natuurlijk staat jouw private banker steeds voor je klaar, met raad en daad.