Een beheerscontract discretionair vermogensbeheer opstellen

 • Wij luisteren

  De eerste stap is een volkomen vrijblijvend gesprek. Misschien weet u precies wat u moet vragen? Of net niet? Het maakt niet uit. Het belangrijkste is dat wij luisteren naar uw verhaal. En dat u de juiste antwoorden krijgt. Want bij private banking draait alles om vertrouwen.

 • Uw visie, de basis van het contract

  Uiteraard gaan we niet zomaar over tot het opstellen van een contract voor discretionair beheer. Eerst moeten we zeker zijn dat we uw beleggingsdoelstellingen goed begrijpen. Het gaat immers om de toekomst van uw vermogen. Pas als we perfect weten wat u wilt, stellen we samen het beheerscontract op. Dit legt uw persoonlijk beleggingskader vast, op maat van uw wensen en verwachtingen.

 • Uw beheerder belegt voor u

  Tijd om uw vermogen aan het werk te zetten! Nu we uw persoonlijke waarden en toekomstplannen kennen en in het contract hebben vastgelegd, investeert uw private banker uw vermogen rechtstreeks in duurzame aandelen, bedrijfs- en/of staatsobligaties.

 • U blijft altijd en overal op de hoogte

  U blijft op de hoogte van de evolutie van uw vermogen. Daarom ontvangt u  regelmatig een gedetailleerd overzicht van uw beleggingsportefeuille. Minstens één maal per jaar bespreekt u uw beleggingsportefeuille en uw vermogenssituatie. Natuurlijk staat uw private banker steeds voor u klaar, met raad en daad.