Een Triodos Business termijnrekening openen

 • Vul uw aanvraag in

  Lees eerst alle details over deze rekening. Download en vul het aanvraagdossier in dat overeenkomt met de rechtsvorm van uw organisatie.

 • Stuur uw ondertekend aanvraagdossier terug

  Print uw aanvraagdossier uit en laat het ondertekenen door alle wettelijke vertegenwoordigers en volmachtdragers die in de documenten worden vermeld.

  Stuur alles per post terug naar ons op samen met alle noodzakelijke documenten in functie van de rechtsvorm van uw organisatie. U kunt op de eerste pagina van de aanvraag aanvinken welke documenten u zeker moet toevoegen.

 • Uw rekening is geopend

  Nadat we uw ondertekende en ingevulde documenten hebben ontvangen, ontvangt u een bevestigingsbrief met uw nieuw Triodos rekeningnummer. Door het hoge aantal aanvragen kan de doorlooptijd momenteel oplopen tot 2 weken.

  En nu?

  Schrijf het gewenste bedrag over (vanaf 2.500 EUR) naar uw Triodos termijnrekening. Vermeld in de mededeling de duur (5 of 10 jaar) en de manier van uitbetaling van uw interesten (maandelijkse of jaarlijkse uitbetaling of kapitalisatie en uitbetaling op de vervaldag). U vindt alle details van uw contract met het gestorte bedrag op uw rekeninguittreksels en / of via Online Banking.

  Voor dat elk contract vervalt, nemen we automatisch contact op met u om de mogelijkheden voor het vrijgekomen geld te bekijken.