Een Triodos Business termijnrekening openen

 • Vul uw aanvraag in

  Lees eerst alle details over deze rekening. Download en vul het aanvraagdossier in dat overeenkomt met de rechtsvorm van uw organisatie.

 • Stuur uw ondertekend aanvraagdossier terug

  Print uw aanvraagdossier uit en laat ze ondertekenen door alle wettelijke vertegenwoordigers en gemachtigden die in de documenten worden vermeld.

  Stuur alles per post terug naar ons op samen met alle noodzakelijke documenten in functie van de rechtsvorm van uw organisatie.

 • Uw rekening is geopend

  Binnen de 5 werkdagen nadat we uw ondertekende en ingevulde documenten hebben ontvangen, ontvangt u een bevestigingsbrief met uw nieuw Triodos rekeningnummer.

  En nu?

  Schrijf het gewenste bedrag over (vanaf 2.500 EUR) naar uw Triodos termijnrekening. Vermeld in de mededeling de duur (van 1 tot 10 jaar) en de manier van uitbetaling van uw interesten (maandelijkse of jaarlijkse uitbetaling of kapitalisatie en uitbetaling op de vervaldag). U vindt alle details van uw contract met het gestorte bedrag op uw rekeningafschriften en / of via Online Bank.

  Voor dat elk contract vervalt, nemen we automatisch contact op met u om de mogelijkheden voor het vrijgekomen geld te bekijken.