Een Triodos termijnrekening voor particulieren openen

 • Vul uw aanvraag online in

  Lees eerst alle details over deze termijnrekening voor dat u uw aanvraag online invult.

  U kunt alleen een rekening online openen als u een Belgische identiteitskaart hebt. Is dat niet het geval, neem dan contact op met een van onze medewerkers om een papieren openingsformulier te vragen.

 • Stuur uw ondertekende openingsdocumenten terug

  Eenmaal uw online aanvraag is verwerkt, sturen wij alle nodige documenten en uw nieuwe termijnrekeningnummer per post op. Onderteken die documenten en stuur ze naar ons terug met een kopie van uw identiteitskaart.

 • Uw rekening is geopend

  Nadat we uw ondertekende en ingevulde documenten hebben ontvangen, ontvangt u een e-mail die de activering van uw rekening bevestigt. De doorlooptijd voor het verwerken van aanvragen kan momenteel oplopen tot 2 weken. Wij danken u voor uw geduld.

  En nu?

  Schrijf het gewenste bedrag (vanaf 2.500 EUR) over naar uw Triodos termijnrekening. Vermeld in de mededeling de betalingswijze van uw rente (maandelijkse of jaarlijkse betaling of jaarlijkse kapitalisatie en uitbetaling op de vervaldag). U vindt alle details van uw contract met het gestorte bedrag op uw rekeninguittreksels en/of via Online Banking.

  Voordat elk contract vervalt, nemen we automatisch contact op met u om de mogelijkheden voor het vrijgekomen geld te bekijken.