U hebt geen effectenrekening: zo belegt u in het Triodos Impact Mixed Fund - Offensive

 

 • Open uw effectenrekening

  U moet eerst een effectenrekening openen voor u kan starten met beleggen. Uw beleggingen worden dan bewaard en beheerd op deze rekening.

  Bent u een particuliere of professionele klant?

 • Geef uw beleggingsopdracht

  Stort het bedrag van uw belegging op uw effectenrekening met de gestructureerde mededeling van de aandelenklasse van het Impact Mixed Fund - Offensive. Er is geen minimumbedrag voor uw beleggingsopdracht. 

  • Kapitalisatieklasse (R-kap): +++195/6011/51112+++
  • Distributieklasse (R-dis):  +++195/6011/60206+++
 • Uw order is uitgevoerd

  Zodra de transactie bevestigd is, is die zichtbaar via Online Banking. De uitvoering gebeurt op de bankwerkdag (D) zelf als we het bedrag vóór 11.30 uur ontvangen.

  Op D+1 wordt de netto-inventariswaarde (NIW) berekend op basis van de beurskoers van de activa van de dag D en krijgt u een bevestiging van de uitvoering, beschikbaarvia Online Banking en/of per post, afhankelijk van uw keuze.

  Op D+3 is uw transactie afgehandeld.

 • U blijft geïnformeerd

  U kunt altijd de evolutie van uw belegging via Online Banking opvolgen. Op kwartaalbasis krijgt u een e-nieuwsbrief met informatie over de evolutie van de compartimenten en actualiteit over een duurzaamheidsthema.

  Deze beleggingsdienst valt onder de Europese MiFID-regelgeving. Die regelgeving heeft als doel u als belegger beter te beschermen en te zorgen voor meer transparante informatie.