Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Specialist in duurzaam beleggen

Triodos Bank is specialist in duurzaam beleggen. We bieden uitsluitend beleggingsmogelijkheden in duurzame thema’s. Met meer dan 20 jaar ervaring in duurzaamheidsonderzoek en criteria-ontwikkeling, bieden we institutionele investeerders een aantal beleggingsmogelijkheden, verspreid over verschillende duurzame sectoren. Aanbieder van deze producten is Triodos Investment Management, een 100% dochter van Triodos Bank.

Beleggingen voor institutionele partijen: zowel fondsen als maatwerk

Triodos Investment Management biedt gedegen duurzame beleggingsproducten en maatwerkoplossingen aan voor institutionele beleggers, zoals pensioenfondsen, vermogensfondsen, family offices en overheden. We investeren uitsluitend in bedrijven en projecten die voor een positieve verandering zorgen. We zijn actief in de volgende duurzame thema’s:

  • Duurzame energie
  • Microfinanciering in ontwikkelingslanden
  • Duurzaam beleggen op de beurs
  • Cultuur
  • Biologische landbouw
  • Duurzaam vastgoed

Contact

Wilt u meer informatie over de beleggingsmogelijkheden, neem dan contact op met het secretariaat van de Managing Director, telefoon +32 (0)2 548 28 24 of via e-mail: katia.vanimmerseel@triodos.be.

Of ga naar www.triodos.com voor uitgebreide informatie over:

Contact

Karola Vandewijngaert

Contacteer ons

Neem contact op met onze medewerkers van Informatie & Advies op het nummer 02 548 28 51, van maandag tot vrijdag, van 9 u. tot 17 u.