Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Junior Customer Services Officer

Het Customer Services departement is vandaag op zoek naar een Junior Customer Services Officer.

Customer Services is een team te Brussel die deel uitmaakt van de dienst Retail Banking en die de dienstverlening verzorgt voor onze klanten, dit gebeurt voornamelijk telefonisch of per e-mail omdat wij een bank op afstand zijn.

Als een Junior Customer Services Officer maak je deel uit van een team met 10 collega's die alle inkomende en uitgaande klantencontacten voor hun rekening nemen in het kader van commercieel relatiebeheer.

De Team Leader deelt dagdagelijks de verschillende operationele zaken uit en probeert maximaal elke Customer Services Officer polyvalentie en variatie aan te bieden in zijn werk.

Je hebt volgende administratieve en commerciële taken & verantwoordelijkheden:

• Als 1ste contactpersoon lever je een kwalitatieve service aan onze particuliere en professionele klanten in verband met hun bankproducten, voornamelijk spaarproducten en beleggingen

• Je licht aan klanten en/of prospecten de unieke positie en aanpak van Triodos Bank toe.

• Je beantwoordt alle inkomende vragen van onze klanten via de verschillende contactkanalen.

• In die hoedanigheid luister je naar de noden van onze klanten en garandeer je dat ze op het juiste tijdstip de service en producten krijgen die ze wensen.

• Je verkoopt onze bancaire producten.

• Je biedt administratieve ondersteuning in de dossiers van onze particuliere en professionele klanten. Het gaat hier over het bekomen van bepaalde documenten voor een rekeningopening of elke verandering gelinkt aan een rekeningnummer.

• Je neemt telefonisch contact op met prospecten om hen de nodige informatie te bezorgen, te begeleiden om klant te worden bij Triodos of een (telefonische) afspraak in te plannen.

Profiel

• Je beschikt idealiter over een master of een bachelor.

• Je hebt voeling met financiële producten en de bankzaken.

• Je beheerst zeer goed het Nederlands en/of het Frans zowel mondeling als schriftelijk. Je kan je ook vlot uitdrukken in de tweede landstaal, en je bent bereid je hier ook in te gaan verbeteren. Een passieve kennis van het Engels is zeker ook een pluspunt.

• Je bent bereid te werken volgens een gemengd uurrooster van 37u/per week met vaste en glijdende uren tussen 8u en 18u, volgens de noden.

• Je bent klantgericht, je beschikt over uitstekende communicatievaardigheden en houdt ervan te werken in team.

• Je bent proactief, innovatief en je stelt je samenwerkend op.

• Je houdt ervan om in contact te staan met klanten en prospecten zowel per telefoon, per mails als face to face.

• Je ziet het eventueel zitten om een paar dagen per maand jouw functie uit te oefenen vanuit ons kantoor in Gent om de permanentie daar te garanderen.

• Je kunt je helemaal vinden in het domein waarin Triodos Bank actief is: de transitie naar een duurzame economie.

Bedrijfsdetails

Triodos Bank is dé referentie in Europa op het gebied van duurzaam bankieren. Triodos Bank zet geld in voor positieve sociale, culturele en ecologische verandering. Dat is ook onze missie: met het geld dat spaarders en beleggers ons toevertrouwen op een transparante manier duurzame ondernemers en organisaties financieren. Voor ons is geld een middel in dienst van duurzame ontwikkeling.

Triodos Bank is een onafhankelijke financiële instelling, opgericht in 1980 in Nederland, met vestigingen in België, het Verenigd Koninkrijk, Spanje en Duitsland. De bank telt internationaal meer dan 630.000 klanten en bijna 1200 medewerkers.

Onze medewerkers herkennen zich in onze missie en hebben de competenties om die te vertalen naar hun vakgebied. Daar ligt voor ons de basis voor samenwerking, ongeacht leeftijd, afkomst, geloofsovertuiging, geslacht, seksuele geaardheid of fysieke gesteldheid van medewerkers.

Aanbod

Triodos Bank biedt je een contract onbepaalde duur aan binnen een bedrijf in volle groei.

Wij zijn momenteel ook op zoek naar een tijdelijke kracht, wel via de interimkantoren, voor een 3-tal maanden. Zou dit jullie voorkeur hebben, meld het dan zeker :-)

Daarbij kan je rekenen op een aantrekkelijk verloningspakket met extralegale voordelen en opleidingen.

Je komt terecht in een organisatie waar duurzaamheid de norm is.

Taal

NL-FR-UK

Standplaats

Brussel