Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Ondernemingen die in aanmerking komen

Ondernemingen die in aanmerking komen

In het kader van het engagement van Triodos Bank voor een volledige transparantie wordt de volledige lijst met de ondernemingen openbaar gemaakt die werden geselecteerd voor een investering via de duurzame fondsen gecommercialiseerd door Triodos Bank en via Triodos Private Banking.

Financiële prestaties

De ondernemingen die in aanmerking komen en die u hier te zien krijgt, werden geselecteerd op basis van hun duurzame prestaties, zonder bijkomende financiële analyse. Daarom is het aangeraden om de financiële prestaties van elke onderneming te onderzoeken alvorens hierin te investeren.

Meer informatie

Via deze site verneemt u meer over onze onderzoeksprocedure en de minimumeisen die worden gehanteerd voor de evaluatie van de ondernemingen. De huidige portefeuille van de duurzame beleggingsfondsen worden ook gepubliceerd.

Overzicht van de ondernemingen die in aanmerking komen
U kunt hier klikken voor de ondernemingen die deel uitmaken van het Triodos beleggingsuniversum  en de meest recente resultaten. 

Contact

Eve Jadinon

Contacteer ons

Neem contact op met onze medewerkers van Customer Services op het nummer 02 548 28 51, van maandag tot vrijdag, van 9 u. tot 17 u.