Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Natuurlijk Smullen
Wij financieren ook

Natuurlijk Smullen

Natuurvoeding (Milieu)

Snacken is lekker, maar kan het ook verantwoord? Die vraag stelde Helen Geul zichzelf. Ze gaf vervolgens zelf ook antwoord. Door ondernemer te worden en een snackbar te openen. De naam had ze snel bedacht: Natuurlijk Smullen.

Zuinig omspringen met onze wereld, zodat ook volgende generaties ervan kunnen genieten. Dat kan als je de zaken anders aanpakt. Helen Geul kwam op het idee door een gebrek aan biologische en vegetarische alternatieven. Zij doet het dus anders. Natuurlijk Smullen verkoopt alleen biologische lekkernijen. Van belegde broodjes en snacks tot dagschotels en zelfgemaakte biologische patat.

Bij de eerste biologische cafetaria van Nederland gaat het niet alleen om ambachtelijk eten. Het is ook een fijne plek om te zijn. Modern ingericht en met vrolijke kroonluchters aan het plafond en kranten/tijdschriften op de tafel. Natuurlijk Smullen is dinsdag tot en met zondag open.

http://www.natuurlijksmullen.nl/

Natuurvoeding

Natuurvoeding zonder toegevoegde stoffen is lekker, gezond en voedzaam. Je proeft dat biologische producten de vrucht zijn van een zorgvuldig, natuurlijk en ecologisch proces dat start bij een vruchtbare bodem of een gezond dier. In deze sector financiert Triodos Bank natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- en verwerkingsbedrijven, restaurants, cafés en groothandels.

Adres:
Jan van Galenstraat 78
1056 CD
Amsterdam
Nederland