Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

SPIRIT breakfast, Lunch and Dinner
Wij financieren ook
Salt Organic Salt Organic Natuurvoeding
Sharp Sharp Sharp Sharp Natuurvoeding

SPIRIT breakfast, Lunch and Dinner

Natuurvoeding (Milieu)

Spirit maakt goed eten dat beter smaakt. Beter in je mond, in je hoofd én in je hart. Je vindt er alleen gerechten die elke dag eigenhandig zijn klaargemaakt met respect voor mens, dier, milieu en economie.

Spirit heeft een gevarieerd vegetarisch buffet, zowel warm als koud. Ze kiezen het beste van de natuur, alle producten zijn 100% biologisch. De koks werken met de ingrediënten van het seizoen waarmee ze dagelijks de smaakpapillen van de gasten prikkelen.

Sinds 2 februari 2012 is Spirit 100% biologisch gecertificeerd door Skal. Spirit is daarmee het vierde restaurant in Nederland met een 100% Eko-keurmerk Horeca. Bijzonder aan het concept van Spirit is dat je betaalt voor het gewicht van je bord. Bij de kassa wordt je bord gewogen. Zo kunnen gasten zelf bepalen wat ze willen eten, maar ook hoeveel. Spirit vormt het hart van De Groene Passage, het groene winkelhart van Rotterdam. ’s Zomers is er een heerlijk terras.

???youtube.initial.text??????youtube.message.text??????youtube.accept.text???

http://www.spiritrotterdam.nl

Natuurvoeding

Natuurvoeding zonder toegevoegde stoffen is lekker, gezond en voedzaam. Je proeft dat biologische producten de vrucht zijn van een zorgvuldig, natuurlijk en ecologisch proces dat start bij een vruchtbare bodem of een gezond dier. In deze sector financiert Triodos Bank natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- en verwerkingsbedrijven, restaurants, cafés en groothandels.

Adres:
Mariniersweg 9
3011 NB
Rotterdam
Nederland