Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Stichting Amerpoort
Wij financieren ook

Stichting Amerpoort

Gezondheidszorg (Sociaal)

Amerpoort ondersteunt op deskundige en betrokken wijze mensen met een verstandelijke beperking. Ieder mens wil zelfinhoud geven aan zijn leven, en heeft recht op een volwaardige plaats in de maatschappij, dat zijn de uitgangspunten van Amerpoort.

Amerpoort ondersteunt cliënten zoveel mogelijk bij het beantwoorden van hun vragen op het gebied van wonen, dagbesteding, vrijetijdbesteding en in de thuissituatie. Samenwerking met cliënten en hun familie en vrienden, maar ook met externe partijen leidt tot dienstverlening op maat.

De cliënten zijn voor Amerpoort het kompas: zij wijzen de weg bij de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten. Amerpoort creëert voor haar medewerkers een inspirerende werkomgeving en biedt hen ruimte voor verdere ontplooiing. Vanuit de missie van Amerpoort oefenen de medewerkers vol passie hun vak uit.

http://www.christophorus.nl

Gezondheidszorg

Een goede fysieke en mentale gezondheid is essentieel voor een goede levenskwaliteit. Daarom financiert Triodos Bank allerlei organisaties, instellingen en ondernemingen die bijdragen tot een kwaliteitsvolle gezondheidszorg. Voorbeelden zijn klinieken, revalidatiecentra, wijkgezondheidscentra of instellingen voor ouderenzorg.

Adres:
Zandheuvelweg 11
3744 PA
Baarn
Nederland