Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Stichting Thedinghsweert
Wij financieren ook
Stichting SIG Stichting SIG Gezondheidszorg
Stichting Siza Stichting Siza Gezondheidszorg
Stichting Warande Stichting Warande Gezondheidszorg
Stichting Widar Beheer Stichting Widar Beheer Gezondheidszorg

Stichting Thedinghsweert

Gezondheidszorg (Sociaal)

Op het Gelderse platteland aan de vruchtbare oevers van De Linge ligt de biologisch-dynamische zorgboerderij Thedinghsweert.
Thedinghsweert is een woon- werkboerderij met bakkerij en natuurvoedingswinkel. Dagelijks komen er mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking of psychiatrische problematiek om te werken. Samen met ervaren begeleiders werken ze in groepjes op de akkers, in de kas, stal of schuur of in de ambachtelijke bakkerij of winkel.
Daarnaast bestaat de mogelijkheid om in restaurant BuitenSporig! te werken. Onder leiding van een professioneel horecateam wordt gewerkt in de keuken, de bediening, de catering, de zalen, de huishoudelijke of technische ondersteuning.

Stichting Thedinghsweert staat voor de kernwaarden zelfontplooiing, het dragen van verantwoordelijkheid, sociale integratie en respectvol omgaan met mens, dier en natuur in een productieve sfeervolle omgeving.

http://www.thedinghsweert.nl

Gezondheidszorg

Een goede fysieke en mentale gezondheid is essentieel voor een goede levenskwaliteit. Daarom financiert Triodos Bank allerlei organisaties, instellingen en ondernemingen die bijdragen tot een kwaliteitsvolle gezondheidszorg. Voorbeelden zijn klinieken, revalidatiecentra, wijkgezondheidscentra of instellingen voor ouderenzorg.

Adres:
Thedinghsweert 25
4017 NR
Kerk Avezaath
Nederland