Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Enclude
Wij financieren ook
De Markies Nijmegen De Markies Nijmegen Professionele diensten
Dr. Hauschka Cosmetica Dr. Hauschka Cosmetica Professionele diensten
Engage! Engage! Professionele diensten
Eucc The Coastel Union Eucc The Coastel Union Professionele diensten

Enclude

Professionele diensten (Sociaal)

Enclude, voorheen ShoreBank International en Triodos Facet, is een consultancy bedrijf gericht op de opbouw van inclusieve en duurzame lokale economieën. Enclude biedt geïntegreerde adviesdiensten en financiële bemiddeling waardoor de klanten en partners oplossingen kunnen ontwikkelen, implementeren en financieren, die leiden tot duurzame resultaten met positieve sociale en ecologische uitkomsten.

Duurzame ontwikkeling van micro en kleine bedrijven vormt voor Enclude de kern van de zaak: ondernemerschap zorgt niet alleen voor economische groei, maar kan ook bijdragen aan sociale ontwikkeling en aan de verbetering van het leefmilieu.

Enclude heeft (voorheen als Triodos Facet) al 25 jaar wereldwijd ervaring in duurzame bedrijfsontwikkeling en zij kan terugvallen op een netwerk van lokale partners en vertegenwoordigers in alle continenten.

Klanten zijn onder andere het Ministerie van Buitenlandse Zaken (DGIS), de Europese Commissie, de Wereldbank (en geassocieerde banken), bilaterale donoren, medefinancieringsorganisaties (zoals Hivos, Oxfam Novib, Cordaid en ICCO) en ook een groot scala van organisaties in ontwikkelingslanden.

Specialisaties van Enclude zijn het ontwikkelen en versterken van financiële organisaties voor het MKB, het opzetten van systemen en organisaties voor niet-financiële bedrijfsondersteuning, het bevorderen van ondernemerschap en financieringsconstructies (o.a. voor duurzame energie).

http://encludesolutions.com/

Professionele diensten

Triodos Bank stimuleert vernieuwingen die duurzame groei mogelijk maken. Daarom financieren we een brede waaier dienstverlenende bedrijven die onder andere ondersteuning, vorming, of praktisch advies aanbieden aan ondernemers en organisaties met duurzame waarden. Voorbeelden zijn advies- en onderzoeksbureaus met een sociale of duurzame meerwaarde.

Adres:
Utrechtseweg
Zeist
Nederland