Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Ambassade Hotel

Recreatie (Cultuur)

Aan de Herengracht in Amsterdam is het stijlvolle Ambassade Hotel gevestigd. Verdeeld over tien zeventiende-eeuwse grachtenpanden heb je de keus uit 56 kamers. In de lobby, de salons en andere openbare ruimten vind je antieke meubelen en kleurige schilderijen van onder andere de Cobra-schilders.

Het Ambassade Hotel bevindt zich in het hart van de grachtengordel, die sinds 2010 op de UNESCO Werelderfgoed-lijst staat. Musea, restaurants en theaters bevinden zich op loopafstand. Voor toeristische herrie hoeven gasten niet bang te zijn, want het hotel is gelegen aan een rustig gedeelte van de gracht.

Het Ambassade Hotel is er voor wie wil genieten van de glorie van vroeger, met daarbij het comfort van nu. En voor literatuurliefhebbers is het helemaal een paradijs. Het hotel beschikt over een bibliotheek met ruim 4.000 boeken. Al deze boeken zijn gesigneerd door beroemde auteurs die zelf in het Ambassade Hotel hebben gelogeerd.

http://www.ambassadehotel.nl

Recreatie

Een aangename vrijetijdsbesteding werkt inspirerend en verhoogt onze levenskwaliteit en creativiteit. In de vrijetijdssector financiert Triodos Bank projecten en bedrijven die sociaal of ecologisch verantwoord tewerk gaan. Zoals ecologische vakantieverblijven of alternatieve en duurzame vormen van toerisme.

Adres:
Herengracht 341
1016 AZ
AMSTERDAM
Nederland