Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Beerzelhof
Wij financieren ook
Au Bonheur du Jour Au Bonheur du Jour Gezondheidszorg
Avalon Avalon Gezondheidszorg
Bindkracht Invest Bindkracht Invest Gezondheidszorg

Beerzelhof

Gezondheidszorg (Sociaal)

Beerzelhof wenst in de eerste plaats goede hoteldiensten aan te bieden, samen met alle noodzakelijke zorgen en met een breed aanbod van allerhande activiteiten. Iedere bewoner dient de ruimte te krijgen om volgens eigen inzicht zijn verblijf in het huis in te richten en te organiseren. De verantwoordelijken creëerden daarvoor de nodige inspraakkanalen. Zij zorgen voor een continue dienstverlening, aangepast aan de noden van zowel het individu als de groep.
Dergelijke filosofie en werkwijze staan garant voor een hoogstaande, multidisciplinaire aanpak, wat zich ook vertaalt in de samenstelling van de personeelsploeg waarop Beerzelhof beroep doet.
De combinatie van een heterogene ploeg met het polyvalent woon- en zorgaanbod stelt dit rusthuis in staat een individuele oplossing te bieden voor iedere persoon die een kortstondig of langdurig verblijf wenst, ongeacht de graad van hulpbehoevendheid, ideologische, filosofische of godsdienstige overtuiging.
Beerzelhof is één van de kredietklanten van Triodos Bank.

http://www.foyerdelork.be/wonen/beerzelhof/SitePages/welkom.aspx

Gezondheidszorg

Een goede fysieke en mentale gezondheid is essentieel voor een goede levenskwaliteit. Daarom financiert Triodos Bank allerlei organisaties, instellingen en ondernemingen die bijdragen tot een kwaliteitsvolle gezondheidszorg. Voorbeelden zijn klinieken, revalidatiecentra, wijkgezondheidscentra of instellingen voor ouderenzorg.

Adres:
Mechelbaan 53
2580
Beerzel
België