Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Laika
Wij financieren ook
La Maison Qui Chante La Maison Qui Chante Kunst en cultuur
Le Palace Le Palace Kunst en cultuur
Le Passage du Nord-Ouest Le Passage du Nord-Ouest Kunst en cultuur

Laika

Kunst en cultuur (Cultuur)

Laika maakt 'theater der zinnen': voorstellingen voor kinderen, jongeren en volwassenen die hun kinderlijk gevoel voor verwondering nog niet zijn verloren.
Laika speelt in grote en kleine schouwburgen en waagt zich graag op onbekend terrein: in een manège, een winkelstraat of een tent op een plein. Het gezelschap heeft een brede internationale werking en is vaak te gast op buitenlandse festivals.
Peter De Bie en Jo Roets zijn de artistieke bezielers. Samen met kunstenaars uit verschillende disciplines garanderen zij het waarmerk van het huis: heldere, beeldende en zintuiglijke voorstellingen. Laika is ruiken, voelen, zien, horen en proeven; proeven van kleine en grote verhalen, nieuwe gerechten en onbekende werelden.
Laika koos voor Triodos Bank als huisbankier. Triodos Bank financierde onder meer verbouwingen aan de repetitieruimtes en de kantoren van Laika.

http://www.laika.be

Kunst en cultuur

Kunst en cultuur verruimt horizonten en biedt de samenleving een schat aan rijkdom die het louter materialistische overstijgt. Kunst brengt mensen samen en kan een aanzet zijn voor positieve veranderingen. Daarom is kunst en cultuur een essentieel onderdeel van duurzame ontwikkeling, en een sector die Triodos Bank financiert. We verlenen krediet aan heel wat kunstenaarsgezelschappen, cultuurhuizen en artiesten, en dat in alle mogelijke disciplines: muziek, theater, beeldende kunst, film of moderne dans.

Adres:
Boomgaardstraat 215
2018
Antwerpen
België