Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Villa Paasberg
Wij financieren ook
Villa Boerebont Villa Boerebont Gezondheidszorg
Villa Hooghe Heide Villa Hooghe Heide Gezondheidszorg
Vreedenhoff Vreedenhoff Gezondheidszorg

Villa Paasberg

Gezondheidszorg (Sociaal)

Villa Paasberg is een woonzorgcomplex in de voormalige Paasbergkerk in Arnhem. Dit woonzorgcomplex heeft een sociale functie in de wijk.

Villa Paasberg voorziet in alle gemakken om de bewoners zelfstandig te laten wonen en het leven te leiden zoals zij dat willen. De appartementen zijn bestemd voor mensen met, maar ook zonder een bestaande zorgbehoefte. In de oude kerk zijn 24 appartementen gevestigd met eigen sanitair, de oppervlakte varieert van 35 tot 75 m2.

Met de opening van Villa Paasberg ontstaat er een plek in de wijk waar door bewoners en omwonenden sociale activiteiten kunnen worden ondernomen. Daarnaast zijn het wijksteunpunt voor Wmo en thuiszorg in de villa gevestigd.

Villa Paasberg is een onderdeel van Allerzorg.

http://www.villapaasberg.nl

Gezondheidszorg

Een goede fysieke en mentale gezondheid is essentieel voor een goede levenskwaliteit. Daarom financiert Triodos Bank allerlei organisaties, instellingen en ondernemingen die bijdragen tot een kwaliteitsvolle gezondheidszorg. Voorbeelden zijn klinieken, revalidatiecentra, wijkgezondheidscentra of instellingen voor ouderenzorg.

Adres:
Da Costastraat 5
6824 NT
Arnhem
Nederland