Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Spiritueel Centrum Pacha Mama
Wij financieren ook

Spiritueel Centrum Pacha Mama

Levensbeschouwing (Cultuur)

Spiritueel Centrum Pacha Mama verhuurt ruimtes voor workshops, consulten en lezingen, voor zowel één op één behandelingen als groepsbehandelingen. Ze zijn gevestigd in een oude boerderij net buiten het dorp Lekkum, vlakbij Leeuwarden. Het is ook mogelijk om overnachtingen te boeken.
Het Centrum is gestoeld op het Inca-sjamanisme, maar werkt vanuit het motto dat spirualiteit duizend gezichten kent. Iedere trainer en therapeut die zich bezig houdt met bewustwording, heling en ontwikkeling van de mens op spiritueel of energetisch niveau, van harte welkom voor het geven van workshops, ceremonies, heling, yoga, consulten, lezingen, retraite, homeopathie, enz.

http://www.spiritueelcentrumpachamama.nl/

Levensbeschouwing

Triodos Bank financiert organisaties die werken rond spirituele waarden, waarbij de menselijke vrijheid en gelijkwaardigheid centraal staat. Het gaat onder andere om meditatiecentra waar iedereen welkom is om zich te herbronnen en bezinningsoorden waar mensen innerlijke rust vinden of op verschillende manieren aan hun spirituele ontwikkeling werken.

Adres:
Maersterpaed 8
9081AK
Lekkum
Nederland