Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Evides Waterbedrijf
Wij financieren ook
Essel-Clean Solu Essel-Clean Solu Hernieuwbare energie
Eteck Energie Bedrijven Eteck Energie Bedrijven Hernieuwbare energie
Friesland Zon Friesland Zon Hernieuwbare energie
Frisian Motors Frisian Motors Hernieuwbare energie

Evides Waterbedrijf

Hernieuwbare energie (Milieu)

Evides Waterbedrijf is één van de grootste waterbedrijven in Nederland. Jaarlijks leveren zij circa 158 miljoen m3 drinkwater aan 2,5 miljoen consumenten en bedrijven in Zuidwest-Nederland. Ook levert Evides industriewater in Nederland, België en Duitsland en is het waterbedrijf actief in de afvalwaterzuivering.

Evides ondersteunt daarnaast met internationale programma’s lokale drinkwaterbedrijven in derdewereldlanden. Zo wordt er gewerkt aan waterleidingen en tappunten in landen als Mozambique en Vietnam.

Het waterbedrijf zuivert drinkwater op duurzame wijze en zet zich onder meer in voor natuurbeheer en schone drinkwaterbronnen, zoals de Maas.

Evides heeft 600 deskundige medewerkers, verspreid over dertien productielocaties en drie kantoren.

http://www.evides.nl

Hernieuwbare energie

Voor onze energie zijn we momenteel in grote mate afhankelijk van fossiele brandstoffen. Die berokkenen grote schade aan het milieu en dragen bij tot de klimaatopwarming. Volgens Triodos Bank is er daarom een fundamentele overschakeling nodig naar groene, hernieuwbare energie. Om die overstap te stimuleren, financieren we de sector van de groene energie, en in het bijzonder windenergie, zonne-energie en energieproductie op basis van waterkracht.

Adres:
3006 HC
Nederland