Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

INDC Entité Jolimontoise
Wij financieren ook
Hof van Waas Hof van Waas Gezondheidszorg
IN8 - Résidence Cocoon IN8 - Résidence Cocoon Gezondheidszorg

INDC Entité Jolimontoise

Gezondheidszorg (Sociaal)

De missie van de Groupe Jolimont is kwaliteitsvolle zorg aanbieden in alle levensfases. In La Louvière en wijde omgeving overkoepelt de zorggroep verschillende ziekenhuizen, 6 rusthuizen, 3 kinderdagverblijven en 2 centra voor geestelijke gezondheidszorg. In 2016 telde de groep meer dan 5.500 personeelsleden en artsen. De organisatie ontstond uit een kloostergemeenschap, al 130 jaar geleden. De waarden van Jolimont zijn onder andere respect, openheid van geest, en een centrale plaats voor de patiënt. Triodos Bank heeft een krediet verleend om de overname van een bestaand lab voor radiologie in Nijvel te financieren.

http://www.entite-jolimontoise.be/

Gezondheidszorg

Een goede fysieke en mentale gezondheid is essentieel voor een goede levenskwaliteit. Daarom financiert Triodos Bank allerlei organisaties, instellingen en ondernemingen die bijdragen tot een kwaliteitsvolle gezondheidszorg. Voorbeelden zijn klinieken, revalidatiecentra, wijkgezondheidscentra of instellingen voor ouderenzorg.

Yves Taquet, Financieel Administratief Directeur

"Van bij ons eerste contact met Triodos Bank viel ons de maatschappelijk verantwoorde aanpak van de bank op, die volledig overeenstemt met ons waardencharter. We zijn trots dat we Triodos bij onze financiële partners kunnen rekenen en kijken uit naar een verdere samenwerking voor toekomstige projecten."

Adres:
Rue Ferrer 159
7100
Haine-Saint-Paul
Belgique