Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Living in Brûsel
Wij financieren ook

Living in Brûsel

Recreatie (Cultuur)

'Living in Brûsel' is een Bed & Breakfast in een gerenoveerd herenhuis in Etterbeek, met plaats voor 12 gasten in 4 kamers. Bij de renovatie werd de meeste aandacht besteed aan het gebruik van natuurlijke materialen en de energie-efficiëntie. ‘Living in Brûsel’ ging eind 2013 van start en heeft in 2015 en 2016 het internationale Greenkey-label voor ecotoerisme verkregen. Voorbeelden van aandacht voor duurzaamheid zijn de ecologische poets- en wasproducten, het zuinige waterverbruik, of het ontbijtmenu met een ruime keuze aan zelfgemaakte, streek- , fairtrade- en bioproducten. Er is ook een expositieruimte voor jonge plaatselijke kunstenaars. Het uithangbord ‘Living in Brûsel’ is een ‘meer dan eentalige’ knipoog naar de gezellige beleving van Brussel. Triodos Bank heeft de aankoop, renovatie en inrichting van het huis gefinancierd.

http://www.livinginbrusel.be/

Recreatie

Een aangename vrijetijdsbesteding werkt inspirerend en verhoogt onze levenskwaliteit en creativiteit. In de vrijetijdssector financiert Triodos Bank projecten en bedrijven die sociaal of ecologisch verantwoord tewerk gaan. Zoals ecologische vakantieverblijven of alternatieve en duurzame vormen van toerisme.

Zaakvoerder Caroline Kerremans:

"Onze keuze viel op Triodos Bank omdat wij ons perfect vinden in de waarden die de bank uitdraagt: duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. We werden ook erg goed bijgestaan door onze account manager die de gepaste financiële oplossing voor ons project uitwerkte."

Adres:
Charbolaan 4/2
1030
Brussel
België