Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

LEDsEnable
Wij financieren ook
K3Delta K3Delta Hernieuwbare energie
KiesZon KiesZon Hernieuwbare energie
Lake Turkana Wind Power Lake Turkana Wind Power Hernieuwbare energie
Lijnco Green Energy B.V. Lijnco Green Energy B.V. Hernieuwbare energie

LEDsEnable

Hernieuwbare energie (Milieu)

LEDsEnable maakt energiebesparing direct mogelijk door het toepassen van led-verlichting bij bedrijven en in de publieke sector zonder additionale investering. Dit bedrijf uit Delft levert verlichting op maat en haalt de hoge investeringskosten van led-verlichting (armaturen en installatie) weg door deze over de levensduur te spreiden. Daarnaast organiseert LEDsEnable de aanschaf, de installatie en het onderhoud van de led-verlichting.

Door middel van de DBFM methodiek (Design, Build, Finance and Maintain) kunnen ze een passende aanbieding doen voor (de)centrale overheden, budgetneutraal of zelfs een positief resultaat op het jaarlijkse budget. Op deze manier profiteren ze van een lagere energie rekening zonder te hoeven investeren.

Bedrijven met een MVO doelstelling of die grootgebruiker van energie zijn kunnen door LEDsEnable energie besparen en investeren in een gezonde werkomgeving zonder dat hun liquiditeit/ werkkapitaal wordt aangetast. Beter licht geeft een betere prestatie en de medewerker voelt zich gedurende de dag ook veel energieker. Kwalitatief onderzoek wijst uit dat er minder ziektegevallen zich voordoen in deze werkomgeving.

http://www.ledsenable.eu

Hernieuwbare energie

Voor onze energie zijn we momenteel in grote mate afhankelijk van fossiele brandstoffen. Die berokkenen grote schade aan het milieu en dragen bij tot de klimaatopwarming. Volgens Triodos Bank is er daarom een fundamentele overschakeling nodig naar groene, hernieuwbare energie. Om die overstap te stimuleren, financieren we de sector van de groene energie, en in het bijzonder windenergie, zonne-energie en energieproductie op basis van waterkracht.

Adres:
Molengraaffsingel 12
2629JD
Delft
Nederland