Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Het Leerlokaal
Wij financieren ook

Het Leerlokaal

Onderwijs (Cultuur)

Het leerlokaal is een opleidingsinstituut voor het maken van tassen en leerbewerking. Per jaar leren ongeveer 300 cursisten en studenten hier het vak van tassen maken. Dit doen ze in de vorm van een jaaropleiding of in een losse module. Het Leerlokaal is erkend als kort beroepsonderwijs door het CRKBO. Een groot deel van de cursisten beoogt een eigen label op te richten.
De cursisten komen uit het hele land en hebben uiteenlopende achtergronden. Er zijn herintreders en studenten van Artez en andere kunstacademies die het ambacht willen leren als toevoeging aan de meer theoretische benadering van mode en vormgeving.
Het Leerlokaal heeft een fysieke winkel en een webshop waar de producten van leerlingen worden verkocht. De onderneming is een initiatief van Charlotte Evers en Gerard van Houtert.

http://www.hetleerlokaal.nl

Onderwijs

Goed onderwijs is de voorwaarde voor menselijke ontwikkeling en vooruitgang. Iedereen heeft recht op een goede opleiding en dat een leven lang. Daarom financiert Triodos Bank verschillende vormen van onderwijs en opleiding. Het gaat ondermeer om scholen, opleidings- en conferentiecentra. Bij scholen hebben we extra aandacht voor het pedagogische beleid.

Adres:
Schoolstraat 35
6828 HD
Arnhem
Nederland