Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Urban Cacao
Wij financieren ook
The Dutch Weed Burger The Dutch Weed Burger Natuurvoeding
Thúskomme Thúskomme Natuurvoeding
Willem & Drees Willem & Drees Natuurvoeding
Winkel van de Natuur Winkel van de Natuur Natuurvoeding

Urban Cacao

Natuurvoeding (Milieu)

Urban Cacao maakt chocolade, macarons en ander eigentijds koekwerk. In de ruim 400m2 open werkplaats krijgen bezoekers een kijkje in de keuken waar gewerkt wordt aan een assortiment van chocolade, patisserie en ijs. Met een scherp oog voor een verantwoorde herkomst van grondstoffen.

De vennoten Hans Mekking en Jochem Keune beschikken samen over jaren lange productie-, marketing- en verkoopervaring. Zij vinden elkaar in het maken en vermarkten van een zelfgemaakt product en beleven plezier aan het inzichtelijk maken van de productie en het vakmanschap.

In de werkplaats is iedereen welkom om producten te proeven, te kopen en het productieproces te aanschouwen. Het is werkplaats en winkel ineen. Urban Cacao produceert ook voor andere winkels en er is een workshopruimte ingericht.

http://www.urbancacao.com

Natuurvoeding

Natuurvoeding zonder toegevoegde stoffen is lekker, gezond en voedzaam. Je proeft dat biologische producten de vrucht zijn van een zorgvuldig, natuurlijk en ecologisch proces dat start bij een vruchtbare bodem of een gezond dier. In deze sector financiert Triodos Bank natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- en verwerkingsbedrijven, restaurants, cafés en groothandels.

Adres:
Rozengracht 200
1016NK
Amsterdam
Nederland