Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

ECONNETIC
Wij financieren ook
Enercon Enercon Hernieuwbare energie

ECONNETIC

Hernieuwbare energie (Milieu)

ECONNETIC is een adviesbureau voor duurzame energie en strategie. Ons motto ‘Future Energy. Realized’ geeft weer waar ze het verschil willen maken. De opdrachtgevers verwachten geen theoretische verhalen maar pragmatische oplossingen en daadkracht om van een goed idee tot een gerealiseerd project te komen. ECONNETIC vervult als onafhankelijk adviseur veelal de rol van proces regisseur. Door onze kennis van projectontwikkeling en financiering te combineren met een ruim netwerk zijn we in staat om oplossingen te verzorgen die de opdrachtgever verder helpen. De belangen van de opdrachtgevers staan daarbij altijd voorop.

ECONNETIC werkt vanuit verschillende invalshoeken voor diverse opdrachtgevers, van financiële instellingen tot overheden, van particuliere projectontwikkelaars tot MKB en grootzakelijke bedrijven. Ze zijn vooral actief in de wind- en zonne-energie en energiebesparing.

http://www.econnetic.nl/

Hernieuwbare energie

Voor onze energie zijn we momenteel in grote mate afhankelijk van fossiele brandstoffen. Die berokkenen grote schade aan het milieu en dragen bij tot de klimaatopwarming. Volgens Triodos Bank is er daarom een fundamentele overschakeling nodig naar groene, hernieuwbare energie. Om die overstap te stimuleren, financieren we de sector van de groene energie, en in het bijzonder windenergie, zonne-energie en energieproductie op basis van waterkracht.

Adres:
Hoofdstraat 248
3972LK
Driebergen-Rijsenburg
Nederland