Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

EkoPlaza Nijmegen
Wij financieren ook
EkoPlaza Leiden EkoPlaza Leiden Natuurvoeding
EkoPlaza Nijkerk EkoPlaza Nijkerk Natuurvoeding
EkoPlaza Soest EkoPlaza Soest Natuurvoeding
Ekodis Ekodis Natuurvoeding

EkoPlaza Nijmegen

Natuurvoeding (Milieu)

Bewust lekker eten is een betaalbare keuze geworden dankzij EkoPlaza, de biologische supermarkt.

EkoPlaza is een biologische supermarktketen in Nederland. In ruime, overzichtelijke winkels wil EkoPlaza consumenten het grootste aanbod biologische producten doen en de voordelen van biologisch produceren en consumeren op een laagdrempelige, aantrekkelijke manier onder de aandacht brengen. Door de transparante samenwerking met boeren en telers kan de winkel haar prijzen laag houden.

Deze vestiging bevindt zich op de Ziekerstraat in Nijmegen. Hier is een ruim aanbod van biologische producten. Ook voor degenen die een aangepast eetpatroon zoals gluten- of suikervrij hebben bieden ze een grote keus aan boodschappen.

http://www.ekoplaza.nl/vestigingen/nijmegen-ziekerstraat/

Natuurvoeding

Natuurvoeding zonder toegevoegde stoffen is lekker, gezond en voedzaam. Je proeft dat biologische producten de vrucht zijn van een zorgvuldig, natuurlijk en ecologisch proces dat start bij een vruchtbare bodem of een gezond dier. In deze sector financiert Triodos Bank natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- en verwerkingsbedrijven, restaurants, cafés en groothandels.

Adres:
Ziekerstraat 79-81
6511 LG
Nijmegen
Nederland