Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Lindenhoff
Wij financieren ook

Lindenhoff

Natuurvoeding (Milieu)

Onder de rook van Amsterdam ligt het oude koets- en tuinhuis van lusthof Lindenhoff. In 1974 begon Ben te Voortwis hier zijn boerderij met Gasconne runderen. Inmiddels is Lindenhoff uitgegroeid tot een professioneel bedrijf dat zes dagen per week (dag)verse producten levert aan diverse gerenommeerde restaurants in Nederland en België.

De Lindenhoff is een groothandel in authentieke verse producten. De producten zijn voor een groot deel biologisch en bij alle producten is de focus op “zo natuurlijk en authentiek mogelijk”. De Lindenhoff is een begrip bij de bewuste consument in Amsterdam en omstreken en staat bij de beste restaurants bekend om de hoge kwaliteit van de producten.

http://lindenhoff.nl/

Natuurvoeding

Natuurvoeding zonder toegevoegde stoffen is lekker, gezond en voedzaam. Je proeft dat biologische producten de vrucht zijn van een zorgvuldig, natuurlijk en ecologisch proces dat start bij een vruchtbare bodem of een gezond dier. In deze sector financiert Triodos Bank natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- en verwerkingsbedrijven, restaurants, cafés en groothandels.

Adres:
Rijksstraatweg 9-C
1396 JC
Baambrugge
Nederland