Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Bret
Wij financieren ook
Brownies&downieS Brownies&downieS Natuurvoeding
Café de Ceuvel Café de Ceuvel Natuurvoeding

Bret

Natuurvoeding (Milieu)

Bret is een horecapaviljoen. Maar het is ook een collectief van zes mensen met verschillende achtergronden. Samen hadden ze één gemeenschappelijke droom: het onpersoonlijke kantoor- en reisgebied van station Amsterdam Sloterdijk transformeren tot een plek om samen te komen en te genieten van het leven.

Het paviljoen van Bret is gebouwd met hergebruikte materialen. Ook over hun horeca-activiteiten is nagedacht: alles draait om het bieden van goede producten. Goed wil voor Bret zeggen: lekker en eerlijk, met aandacht voor dierenwelzijn en het milieu. Het paviljoen serveert gezond eten, gemaakt van pure en lokale ingrediënten. Daarnaast heeft men een voedselcoöperatie gerealiseerd.

http://www.bret.bar

Natuurvoeding

Natuurvoeding zonder toegevoegde stoffen is lekker, gezond en voedzaam. Je proeft dat biologische producten de vrucht zijn van een zorgvuldig, natuurlijk en ecologisch proces dat start bij een vruchtbare bodem of een gezond dier. In deze sector financiert Triodos Bank natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- en verwerkingsbedrijven, restaurants, cafés en groothandels.

Adres:
Orlyplein 76
1043 DP
Amsterdam
Nederland