Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Vakantiepark Tjermelân
Wij financieren ook

Vakantiepark Tjermelân

Recreatie (Cultuur)

Vakantiepark Tjermelân ligt in het grensgebied van de duinen en de polder aan de oostkant van het Waddeneiland Terschelling. Op een steenworp afstand van het Natuurreservaat de Boschplaat, Unesco Werelderfgoed de Waddenzee en de Noordzee.
Vele natuurliefhebbers komen het park bezoeken voor de mooie flora en fauna op en om het park.
Tjermelân is bekroond met Waddengoud en het gouden Green Key Eco label, bied stage- of werkervaringsplaatsen aan voor jongeren, sponsort op structurele basis de lokale voetbalclub AVV en de Milieujutter, zamelt textiel in voor het Leger des Heils en levert lege cartridges en toners in bij Stichting AAP.
De eigenaar Melis de Vries geeft voorlichting over lichtvervuiling en is de initiator en financier van Dark Sky park de Boschplaat, om een plek in stand te houden waar het ‘s nachts nog echt donker is zodat mensen en dieren van de natuur kunnen genieten.

http://tjermelan.nl/

Recreatie

Een aangename vrijetijdsbesteding werkt inspirerend en verhoogt onze levenskwaliteit en creativiteit. In de vrijetijdssector financiert Triodos Bank projecten en bedrijven die sociaal of ecologisch verantwoord tewerk gaan. Zoals ecologische vakantieverblijven of alternatieve en duurzame vormen van toerisme.

Adres:
Oosterend 2
8897 HZ
Oosterend
Nederland