Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Le Perron Utrecht
Wij financieren ook
Le Perron Zwolle Le Perron Zwolle Natuurvoeding
Lindenhoff Lindenhoff Natuurvoeding

Le Perron Utrecht

Natuurvoeding (Milieu)

Gedurende een lange tijd werd brood gebakken in de bakkerij, waar alleen de bakker zijn knechten mochten komen. In onze Le Perron bakkerswinkel aan de Nachtegaalstraat, staat de bakker juist centraal voorin de winkel. Hierdoor verspreid de geur van versgebakken biologische brood zich ook door de straten van Utrecht.

Een eerlijk en volwaardig product waar boer, bakker, molenaar en moeder natuur met plezier aan hebben gewerkt en waar de consument met volle teugen van kan genieten. De recepten van Le Perron komen uit de hele wereld. Ze verkopen autentiek zuurdesem brood en croissants uit Frankrijk, het beste rozijnenbrood en lekkerste scones uit Engeland en luchtige ciabatta uit Italië.

Le Perron hecht waarde aan de goede komaf van alle producten. De biologische herkomst van de grondstoffen wordt geborgd door het Eko keurmerk. In Le Perron kunt u ook terecht voor een belegd broodje, koffie of een kop soep met brood.

http://www.leperron.nl/utrecht/

Natuurvoeding

Natuurvoeding zonder toegevoegde stoffen is lekker, gezond en voedzaam. Je proeft dat biologische producten de vrucht zijn van een zorgvuldig, natuurlijk en ecologisch proces dat start bij een vruchtbare bodem of een gezond dier. In deze sector financiert Triodos Bank natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- en verwerkingsbedrijven, restaurants, cafés en groothandels.

Adres:
Nachtegaalstraat 41
3581 AC
Utrecht
Nederland