Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Atelier de l'Armée
Wij financieren ook
l’Huy Préau l’Huy Préau Levensbeschouwing
Atelier Sukha Atelier Sukha Detailhandel non-food
Belfra Holding Belfra Holding Detailhandel non-food
Bob Orange Bicycles Bob Orange Bicycles Detailhandel non-food

Atelier de l'Armée

Detailhandel non-food (Sociaal)

Atelier de l’Armée maakt handgemaakte tassen, lederwaren en vintage kleding voor heren. De producten zijn zo gemaakt dat ze lang mee gaan. Kwaliteit staat voorop en daardoor ontstaat er een duurzaam product. Er zijn twee verschillende collecties, beiden te koop in de winkel in Amsterdam.

De eerste is Atelier de l’Armée ‘Series’; innovatieve designs met een mix van materialen. De collectie is geïnspireerd op de functionaliteit en kwaliteit van militaire kleding.

De tweede collectie is Atelier de l’Armée ‘Collectors’; unieke handgemaakte stukken, gemaakt vanuit een ‘zero waste’-filosofie. De collectie wordt gemaakt van een mix van hoge kwaliteit resttextiel. Alle stukken worden geproduceerd in een kleine werkplaats in Amsterdam.

http://atelierdelarmee.com/

Detailhandel non-food

Triodos Bank financiert duurzame winkeliers die niet enkel naar winst streven maar ook aandacht hebben voor sociale en ecologische waarden. Het kan gaan om speciaalzaken met ambachtelijke producten zoals duurzame kledij of speelgoed, maar ook om verkopers van hulpmiddelen voor mensen met een beperking.

Adres:
Lodewijk de Boisotstraat 10 H
1057 ZN
Amsterdam
Nederland