Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Driekant Broodfabriek
Wij financieren ook
Dekker's Hoeve Dekker's Hoeve Natuurvoeding
Deli Harmony Deli Harmony Natuurvoeding
Driekant Driekant Natuurvoeding
EXKi Amsterdam EXKi Amsterdam Natuurvoeding

Driekant Broodfabriek

Natuurvoeding (Milieu)

In april 2015 opende Driekant een nieuwe kleine vestiging bij het station van Zutphen. Deze wordt direct goed bezocht. Om meer leer-werkplekken te kunnen huisvesten en aan de groeiende vraag aan Driekant producten te kunnen blijven voldoen, wordt er een uitbreiding gedaan aan de nieuwe vestiging. Mede door een financiering van Triodos Bank kan Driekant de productievloer vergroten en kunnen er meer gasten zitten.

Aan de Lange Hofstraat in Zutphen staat al 19 jaar de bakkerij, winkel en lunchcafé de Driekant. Het is in de omgeving een begrip voor ontmoeting, biologisch eten en drinken en sociaal ondernemen. Vakkrachten werken op gelijke voet samen met de mensen die een praktijkopleiding en werkervaringsplek krijgen bij Driekant Ambachtscentrum. Met een eigen ontwikkeld trainingsprogramma werkt de Driekant aan het verkleinen van de afstand tussen talenten van mensen en mogelijkheden bij bedrijven. Ontwikkeling van mensen staat centraal bij Driekant, en de filosofie is: 'iédereen verdient een plek in het arbeidsproces'.
Bij Driekant werken ongeveer 20 vakkrachten en 25 mensen met veel verschillende achtergronden zijn er in opleiding.

http://www.driekant.nl

Natuurvoeding

Natuurvoeding zonder toegevoegde stoffen is lekker, gezond en voedzaam. Je proeft dat biologische producten de vrucht zijn van een zorgvuldig, natuurlijk en ecologisch proces dat start bij een vruchtbare bodem of een gezond dier. In deze sector financiert Triodos Bank natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- en verwerkingsbedrijven, restaurants, cafés en groothandels.

Adres:
Lijmerij 23
7202 AZ
Zutphen
Nederland