Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Zorgboerderij Hoeve Paradij
Wij financieren ook
Zorgboerderij Hoogerlust Zorgboerderij Hoogerlust Gezondheidszorg
Zorgcentrum Horizon Zorgcentrum Horizon Gezondheidszorg

Zorgboerderij Hoeve Paradij

Gezondheidszorg (Sociaal)

Hoeve Paradij is een landelijk gelegen zorgboerderij in Aduard, Groningen. Hier vinden mensen met een beperking een veilige omgeving, waar ze met hun persoonlijke mogelijkheden worden gewaardeerd. Hoeve Paradij biedt verschillende zorgmogelijkheden; begeleid werken, logeren, crisisopvang, vakantieopvang, respijtzorg, begeleiding, behandeling en advies. Bij al deze vormen van zorg worden cliënten professioneel ondersteund met begeleiding op maat, in een sociale en christelijke omgeving.

Hoeve Paradij biedt bijvoorbeeld het JongLeren traject, waarbij jongeren die niet (meer) passen in het reguliere onderwijs toch weer aan het leren gaan. In nauw overleg met alle betrokkenen en de onderwijscoaches van Hoeve Paradij wordt een leerweg uitgezet. De leerweg is gericht op het behalen van een diploma, terugkeer in het reguliere onderwijs of werk.

http://www.hoeveparadij.nl

Gezondheidszorg

Een goede fysieke en mentale gezondheid is essentieel voor een goede levenskwaliteit. Daarom financiert Triodos Bank allerlei organisaties, instellingen en ondernemingen die bijdragen tot een kwaliteitsvolle gezondheidszorg. Voorbeelden zijn klinieken, revalidatiecentra, wijkgezondheidscentra of instellingen voor ouderenzorg.

Adres:
Friesestraatweg 9
9831 TB
Aduard
Nederland