Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

THNK
Wij financieren ook
Stichting Melief Stichting Melief Maatschappelijke projecten
Stichting de Buitenwacht Stichting de Buitenwacht Maatschappelijke projecten
Tennisclub Etten Tennisclub Etten Maatschappelijke projecten
Trabocca Trabocca Maatschappelijke projecten

THNK

Maatschappelijke projecten (Sociaal)

THNK heeft een duale missie: het ondersteunen van creatieve leiders en het realiseren van creatieve oplossingen voor grote maatschappelijke uitdagingen. Om dit te bewerkstelligen, richten wij ons op creativiteit, innovatie, ondernemerschap, integer leiderschap en collectief initiatief. Met onze activiteiten combineren we maatschappelijke verbetering met zakelijke innovatie. Wij brengen maatschappelijk ondernemers, commerciële ondernemers en innovatiemanagers uit het bedrijfsleven vanuit de hele wereld, en uit allerlei sectoren bij elkaar.

THNK's kernwaarden zijn; internationale oriëntatie, ondernemersschap, creativiteit en actief burgerschap. THNK bestaat uit een internationaal team van mensen; het bestuur, werknemers en deelnemers komen uit alle delen van de wereld.

THNK is een privaat gefinancierde school, onafhankelijk van subsidie. Het is een maatschappelijke onderneming, die haar winst herinvesteerd in haar maatschappelijke doelen. Met de unieke aanpak en methode vormt THNK een nieuwe categorie - een Creative School ('C-School').

http://www.thnk.org

Maatschappelijke projecten

Iedereen moet kansen krijgen om zich te ontwikkelen en te ontplooien. Daarom financiert Triodos Bank lokale initiatieven met een sociale missie of een maatschappelijke meerwaarde. Het gaat onder andere om sociale voorzieningen, werkgelegenheidsprogramma's, (re)integratieprojecten voor mensen met een beperking, verenigingen voor probleemjongeren en wijkcentra.

Adres:
Haarlemmerweg 8a
1014 BE
Amsterdam
Nederland