Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

THNK
Wij financieren ook
Stichting Padma Zeeland Stichting Padma Zeeland Maatschappelijke projecten
Stichting de Buitenwacht Stichting de Buitenwacht Maatschappelijke projecten
Trabocca Trabocca Maatschappelijke projecten
Willebrordus Demos Sportvereniging Willebrordus Demos Sportvereniging Maatschappelijke projecten

THNK

Maatschappelijke projecten (Sociaal)

THNK ondersteunt creatieve leiders en realiseert daarnaast creatieve oplossingen voor grote maatschappelijke uitdagingen. Om dit te bewerkstelligen, richten ze zich op creativiteit, innovatie, ondernemerschap, integer leiderschap en collectief initiatief. Met deze activiteiten combineren ze maatschappelijke verbetering met zakelijke innovatie. Maatschappelijk ondernemers, commerciële ondernemers en innovatiemanagers uit het bedrijfsleven vanuit de hele wereld, en uit allerlei sectoren worden bij elkaar gebracht.

THNK's kernwaarden zijn internationale oriëntatie, ondernemersschap, creativiteit en actief burgerschap. Het bedrijf bestaat uit een internationaal team van mensen; het bestuur, werknemers en deelnemers komen uit alle delen van de wereld.

THNK is een privaat gefinancierde school, onafhankelijk van subsidie. Het is een maatschappelijke onderneming, die haar winst herinvesteerd in haar maatschappelijke doelen.

http://www.thnk.org

Maatschappelijke projecten

Iedereen moet kansen krijgen om zich te ontwikkelen en te ontplooien. Daarom financiert Triodos Bank lokale initiatieven met een sociale missie of een maatschappelijke meerwaarde. Het gaat onder andere om sociale voorzieningen, werkgelegenheidsprogramma's, (re)integratieprojecten voor mensen met een beperking, verenigingen voor probleemjongeren en wijkcentra.

Adres:
Haarlemmerweg 8a
1014 BE
Amsterdam
Nederland