Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

De School Amsterdam
Wij financieren ook
De Haagse Kunstkring De Haagse Kunstkring Kunst en cultuur
De Ruimte Ontwerpers De Ruimte Ontwerpers Kunst en cultuur
De Smeltkroes De Smeltkroes Kunst en cultuur
De Wilhelmina De Wilhelmina Kunst en cultuur

De School Amsterdam

Kunst en cultuur (Cultuur)

De School is tegenwoordig van alles (behalve een school). Zoals een club, concertpodium, restaurant en café, waar later nog een expositieruimte aan is toegevoegd. De unieke groene binnentuin vormt het hart van De School, gelegen in Amsterdam-West.

De School bevindt zich in een voormalige technische school. Het is een mooi en succesvol voorbeeld van hergebruik. Het complex is zeven dagen per week geopend en daarmee altijd toegankelijk voor bezoekers. Verschillende lokalen, de tuinen en de aula worden ook aangeboden voor locatieverhuur en het organiseren van evenementen.

Onderdeel van De School is Het Gymlokaal, gebouwd in de jaren ’60. In twee authentieke gymlokalen worden verschillende groepslessen aangeboden. Daaronder (kick)boksen, yoga, crosstraining, barre, mobiliteit, parcours kracht & conditie, parcours en fitness. Er wordt uitgegaan van de kracht van het eigen lichaam, zodat je deze optimaal kunt benutten. In de speelse sfeer van deze gymlokalen ontsnap je aan de waan van de dag.

http://www.deschoolamsterdam.nl

Kunst en cultuur

Kunst en cultuur verruimt horizonten en biedt de samenleving een schat aan rijkdom die het louter materialistische overstijgt. Kunst brengt mensen samen en kan een aanzet zijn voor positieve veranderingen. Daarom is kunst en cultuur een essentieel onderdeel van duurzame ontwikkeling, en een sector die Triodos Bank financiert. We verlenen krediet aan heel wat kunstenaarsgezelschappen, cultuurhuizen en artiesten, en dat in alle mogelijke disciplines: muziek, theater, beeldende kunst, film of moderne dans.

Adres:
Dr. Jan van Breemenstraat 1-3
1056 AB
Amsterdam
Nederland