Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

The Factory of Green Energy
Wij financieren ook
Testfield Lelystad 7 Testfield Lelystad 7 Hernieuwbare energie
TexelEnergie Solar BV TexelEnergie Solar BV Hernieuwbare energie
V.O.F. Windpark Oom Kees V.O.F. Windpark Oom Kees Hernieuwbare energie
VOF Treurenburg VOF Treurenburg Hernieuwbare energie

The Factory of Green Energy

Hernieuwbare energie (Milieu)

Renewable Factory en ELHO ontwikkelen, realiseren en exploiteren "The Factory of Green Energy". Een windturbine die elektriciteit volgens het "achter de meter principe" levert. Dat wil zeggen dat de windturbine electriciteit via een directe lijn aan een industriële afnemer levert.

De windturbine wordt hierbij rechtstreeks aangesloten op de netaansluiting van de afnemer. Dit in tegenstelling tot de meeste windparken, welke direct op het openbare net worden aangesloten. De voordelen voor de afnemer zijn; door directe aansluiting van de windturbine staat onomstotelijk vast dat de afgenomen elektriciteit groen is, wat bijdraagt aan de Carbon Footprint reductiedoelstellingen. Daarnaast wordt er bespaard op transportkosten voor elektriciteit.

http://www.renewablefactory.com

Hernieuwbare energie

Voor onze energie zijn we momenteel in grote mate afhankelijk van fossiele brandstoffen. Die berokkenen grote schade aan het milieu en dragen bij tot de klimaatopwarming. Volgens Triodos Bank is er daarom een fundamentele overschakeling nodig naar groene, hernieuwbare energie. Om die overstap te stimuleren, financieren we de sector van de groene energie, en in het bijzonder windenergie, zonne-energie en energieproductie op basis van waterkracht.

Adres:
Atlasstraat 11
5047 RG
Tilburg
Nederland