Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Da Capo Orchestral Audio
Wij financieren ook
CircusKunst CircusKunst Kunst en cultuur
Cultuurcentrum Driebergen Cultuurcentrum Driebergen Kunst en cultuur
De 1800 Roeden De 1800 Roeden Kunst en cultuur
De Balie De Balie Kunst en cultuur

Da Capo Orchestral Audio

Kunst en cultuur (Cultuur)

Da Capo Orchestral Audio is een bedrijf dat geluidstechniek verzorgt bij concerten en andere muziekevenementen. Da Capo heeft een duidelijke specialisatie richting orkestmuziek met o.a. klanten als Festival Classique, het Metropole Orkest, het Koninklijk Concertgebouw Orkest en het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Ook bij grote evenementen waar (soms) orkesten optreden, zoals bij Lowlands, Sail en Symphonica in Rosso, maken organisaties gebruik van de diensten van Da Capo. Een derde groep klanten bestaat uit collega geluidsbedrijven die zelf niet de expertise en materialen hebben om orkesten te versterken.

Bij Da Capo opereert internationaal, maar veel van het werk vindt plaats in en rond Amsterdam. Om dichter bij opdrachtgevers en andere kunst en cultuur te zijn, investeert Da Capo in een duurzaam pand in de hoofdstad.

http://www.da-capo.com

Kunst en cultuur

Kunst en cultuur verruimt horizonten en biedt de samenleving een schat aan rijkdom die het louter materialistische overstijgt. Kunst brengt mensen samen en kan een aanzet zijn voor positieve veranderingen. Daarom is kunst en cultuur een essentieel onderdeel van duurzame ontwikkeling, en een sector die Triodos Bank financiert. We verlenen krediet aan heel wat kunstenaarsgezelschappen, cultuurhuizen en artiesten, en dat in alle mogelijke disciplines: muziek, theater, beeldende kunst, film of moderne dans.

Adres:
Zonnebaan 42
3542 EG
Utrecht
Nederland