Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Slim Opgewekt Scholen
Wij financieren ook
Rooftop Rooftop Hernieuwbare energie
Stadsverwarming Purmerend Stadsverwarming Purmerend Hernieuwbare energie
SunUnited SunUnited Hernieuwbare energie

Slim Opgewekt Scholen

Hernieuwbare energie (Milieu)

Slim Opgewekt realiseert duurzaamheid op scholen. In de eerste plaats door zonnepanelen en led te plaatsen, maar ook door kinderen meer te leren over energie. Bijvoorbeeld met zelfontwikkelde duurzame games en een innovatief monitoringscherm in de hal. Om duurzaamheid voor scholen mogelijk te maken heeft Slim Opgewekt samen met Triodos Bank het Slim Opgewekt Duurzaamheidsfonds opgericht. Dit fonds heeft geen winstoogmerk. Zowel grote als kleine scholen die met Slim Opgewekt verduurzamen, kunnen van het fonds gebruik maken.

Het fonds biedt gunstige rentes en de mogelijkheid van een leenperiode tot maar liefst 15 jaar. Dit zorgt voor een brede spreiding van de investering waardoor de jaarlijkse kosten lager uitvallen. Scholen kunnen hierdoor de verduurzaming al snel volledig dekken uit de besparing op hun energielasten. Uniek aan het fonds is de mogelijkheid om tussentijds boetevrij af te lossen. Bij een financiële meevaller, kunnen scholen dus eerder aflossen en zo rentekosten besparen.

http://www.slimopgewekt.nl

Hernieuwbare energie

Voor onze energie zijn we momenteel in grote mate afhankelijk van fossiele brandstoffen. Die berokkenen grote schade aan het milieu en dragen bij tot de klimaatopwarming. Volgens Triodos Bank is er daarom een fundamentele overschakeling nodig naar groene, hernieuwbare energie. Om die overstap te stimuleren, financieren we de sector van de groene energie, en in het bijzonder windenergie, zonne-energie en energieproductie op basis van waterkracht.

Adres:
Rosendaalsestraat 414
6824 CS
Arnhem
Nederland