Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Belvas
Wij financieren ook
Be Positive Be Positive Natuurvoeding
Beendhi Beendhi Natuurvoeding

Belvas

Natuurvoeding (Milieu)

Eerlijke pralines maken en exporteren naar de hele wereld, dat is de ambitie van chocolatier Belvas. Die combineert Belgische knowhow met het fairtradelabel Max Havelaar en het biolabel en spreekt zo een nieuwe markt aan. De pralines van Belvas zijn te koop bij Delhaize en in bio- en fairtradewinkels. Triodos Bank heeft een krediet toegekend voor het gebouw van de chocolatier, voor ecologische investeringen en voor een nieuwe productielijn.

???youtube.initial.text??????youtube.message.text??????youtube.accept.text???

http://www.belvas.be

Natuurvoeding

Natuurvoeding zonder toegevoegde stoffen is lekker, gezond en voedzaam. Je proeft dat biologische producten de vrucht zijn van een zorgvuldig, natuurlijk en ecologisch proces dat start bij een vruchtbare bodem of een gezond dier. In deze sector financiert Triodos Bank natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- en verwerkingsbedrijven, restaurants, cafés en groothandels.

Thierry Noesen, directeur van Belvas

"We gingen naar Triodos Bank omdat we dezelfde waarden delen. We werden meteen begrepen. In de loop der jaren heeft Triodos ons in al onze investeringen ondersteund. De link met Triodos is zo logisch dat leveranciers of klanten die horen wie onze bankier is, wel eens reageren met: "Uiteraard …" "

Adres:
Chemin du Fundus 7
7822
Meslin-l'Évêque
Belgique