Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Pixii
Wij financieren ook
Le Bouillon Blanc Le Bouillon Blanc Professionele diensten
Origami Origami Professionele diensten
Réseau Financité Réseau Financité Professionele diensten
Sint-Jozefskredietmaatschappij Sint-Jozefskredietmaatschappij Professionele diensten

Pixii

Professionele diensten (Sociaal)

Pixii, het vroegere 'Passiefhuis-Platform', is een vzw samengesteld uit toonaangevende actoren en instellingen uit de bouwwereld. Zij vertonen stuk voor stuk engagement met betrekking tot energiebesparing en duurzame technologische ontwikkeling. Pixii is een zelfstandige, onafhankelijke organisatie.
Pixii stelt zich tot doel de bouw van energiezuinige gebouwen, gebaseerd op het Passiefhuis-concept, te stimuleren. Enerzijds brengen ze bedrijven bij elkaar die begaan zijn met dit onderwerp. Ze ondersteunen hen bij de ontwikkeling van Passiefhuis-technologie. Anderzijds wil Pixii aan alle geïnteresseerde partijen zoveel mogelijk informatie verstrekken. Triodos Bank heeft een overbruggingskrediet verleend voor de subsidies van Pixii om de verdere werking te garanderen.

http://pixii.be/

Professionele diensten

Triodos Bank stimuleert vernieuwingen die duurzame groei mogelijk maken. Daarom financieren we een brede waaier dienstverlenende bedrijven die onder andere ondersteuning, vorming, of praktisch advies aanbieden aan ondernemers en organisaties met duurzame waarden. Voorbeelden zijn advies- en onderzoeksbureaus met een sociale of duurzame meerwaarde.

Adres:
Gitschotellei 138
2600
Berchem
België