Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

The Dutch Weed Burger
Wij financieren ook
Stoker Holland Stoker Holland Natuurvoeding
Testa Omega-3 Testa Omega-3 Natuurvoeding
Thúskomme Thúskomme Natuurvoeding
Urban Cacao Urban Cacao Natuurvoeding

The Dutch Weed Burger

Natuurvoeding (Milieu)

Het begon met interesse voor zeewier als voedsel. Daarna maakten ze hier een documentaire over. De volgende stap was dat Lisette Kreischer en Mark Kulsdom een bedrijf begonnen: The Dutch Weed Burger. Niet om rijk te worden, maar om zelf bij te dragen aan de transitie naar een ‘plant based food culture’.

The Dutch Weed Burger (TDWB) ziet de plantaardige keuken als de sleutel tot verandering. Of het nou gaat om het einde van de ellende in de bio-industrie of het verduurzamen van de economie. Hun vegetarische weedburger (met een d inderdaad) is verrijkt met zeewier. Dit is behalve smaakmaker ook eiwitbron.

De ondernemers willen groeien en trouw blijven aan hun missie: ‘die waanzinnig mooie wereld eren’. De weedburgers van TDWB zijn verkrijgbaar op evenementen en in meer dan 100 restaurants. Je kunt ze ook te bestellen bij alle Bagels & Beans vestigingen.

http://dutchweedburger.com/

Natuurvoeding

Natuurvoeding zonder toegevoegde stoffen is lekker, gezond en voedzaam. Je proeft dat biologische producten de vrucht zijn van een zorgvuldig, natuurlijk en ecologisch proces dat start bij een vruchtbare bodem of een gezond dier. In deze sector financiert Triodos Bank natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- en verwerkingsbedrijven, restaurants, cafés en groothandels.

Adres:
Distelweg 451
1031 HD
Amsterdam
Amsterdam