Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Café de Ceuvel
Wij financieren ook
Bret Bret Natuurvoeding
Brownies&downieS Brownies&downieS Natuurvoeding
Chocolatemakers BV Chocolatemakers BV Natuurvoeding
De Bio Basis De Bio Basis Natuurvoeding

Café de Ceuvel

Natuurvoeding (Milieu)

Café de Ceuvel wil graag een verschil maken in de wereld en gelooft dat dat begint op het bord. Het wereldvoedselsysteem is één van de grootste oorzaken van klimaatverandering en een scala aan andere problemen. Café de Ceuvel is op zoek naar wat écht goed eten en drinken is. Dit gaat volgens hen verder dan een labeltje waar 'biologisch' op staat.

Café de Ceuvel werkt samen met verschillende initiatieven die ervoor zorgen dat ieder bordje, biertje en drankje dat ze op tafel zetten ervoor zorgt dat de wereld een beetje mooier wordt. Daarnaast zijn ze op hun eigen terrein druk bezig om zoveel mogelijk kringlopen te sluiten. Zo is er een aquaponics systeem in een kas op het dak, wordt er fosfaat terug gewonnen uit urine en bouwen ze 's werelds eerste biogasboot.

http://cafedeceuvel.nl/

Natuurvoeding

Natuurvoeding zonder toegevoegde stoffen is lekker, gezond en voedzaam. Je proeft dat biologische producten de vrucht zijn van een zorgvuldig, natuurlijk en ecologisch proces dat start bij een vruchtbare bodem of een gezond dier. In deze sector financiert Triodos Bank natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- en verwerkingsbedrijven, restaurants, cafés en groothandels.

Adres:
Korte Papaverweg 4
1032 KB
Amsterdam
Nederland