Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Aurora Futura
Wij financieren ook
Biovergisting Regeling Biovergisting Regeling Hernieuwbare energie
Boreas Wind Boreas Wind Hernieuwbare energie

Aurora Futura

Hernieuwbare energie (Milieu)

Aurora Futura maakt woningen, kantoren, horecapanden en musea energiezuinig, duurzaam, veilig en comfortabel. Dit doen ze met slimme en gepersonaliseerde Smart Home oplossingen.

Elk ontwerp wordt afgestemd op hoe en wanneer de ruimtes worden gebruikt, de wensen van de gebruikers en het budget. Wat kan er ‘slimmer’, efficiënter, mooier en makkelijker met nieuwe technieken?

Aurora Futura realiseert sfeerverlichting, verwarming, klimaatbeheersing, audio/ video en veiligheid die aansluit bij leefstijl, dagindeling en werkritme. Hierdoor verkleint je ecologische voetafdruk. De oplossingen van het bedrijf kunnen in een heel pand toegepast worden, maar je kunt ook bij één ruimte beginnen.

http://www.aurorafutura.nl/

Hernieuwbare energie

Voor onze energie zijn we momenteel in grote mate afhankelijk van fossiele brandstoffen. Die berokkenen grote schade aan het milieu en dragen bij tot de klimaatopwarming. Volgens Triodos Bank is er daarom een fundamentele overschakeling nodig naar groene, hernieuwbare energie. Om die overstap te stimuleren, financieren we de sector van de groene energie, en in het bijzonder windenergie, zonne-energie en energieproductie op basis van waterkracht.

Adres:
Fannius Scholtenstraat 61D
1051 EV
Amsterdam
nederland